12
mar

Temakväll – Om Formica som är världsledande på marknaden för dekorativa ytor

Tisdagen den 12 mars kl. 17:30 hälsas du välkommen till Plastens Hus för att höra om Formicas fantastiska laminatresa. En resa som kommer att skildras av Anna-Lena Eskilsson, Regional Manager Scandinavia och Emily Olesen, Marketing Manager Scandinavia.

Formica uppfann högtryckslaminatet år 1913 i USA. I Sverige och Perstorp tar laminatresan sin början på 1920-talet. Vi lanserade Perstorpsplattan under tidigt 1950-tal och designklassikern Virrvarr av Sigvard Bernadotte introducerade 1958. Idag är vi Formica Skandinavien AB och utgår från vårt Skandinaviska huvudkontor och distributionscenter i Klippan. Formica är världsledande på marknaden för dekorativa ytor och är det mest föreskrivna varumärket i arkitektledet vad gäller högtryckslaminat.

Pris: 50 kr för icke medlemmar. Fri entré för medlemmar.

OBS! Föranmälan krävs. Anmäl dig via knappen nedan, via e-post info@plastenshus.se, via tel. 0435-393 03 eller direkt till personalen på Plastens Hus.

Varmt välkommen!

Kalender

13
feb

Temakväll – Från Örebro till påven!

Tisdagen den 13 februari kl 17:30 hälsas du välkommen till Plastens Hus för att lyssna på Ola Hansson, VD på FAAC Nordic. Ola kommer att ta oss med på en resa från Örebro till Påven, via basen i Perstorp. Allt började för 50 år sedan då två gamla vänner startade ett portföretag i Perstorp – […]

Dela sida