10
okt

Temakväll – Nårab, vårt lokala renhållningsbolag!

Tisdagen den 10 oktober kl 17:30 hälsas du välkommen till Plastens Hus för att lyssna på Andreas Winkler, som är VD för Norra Åsbo Renhållnings AB (Nårab) sedan december 2014. Andreas kommer att berätta om tiden när bolaget startades och om renhållningens historiska utveckling fram till dagens system. Han kommer även ge en kort överblick om hur det ser ut i Skåne idag gällande avfallshantering, och om vad som kommer att bli framtidens utmaningar och Nårab:s roll i dem.

Pris: 50 kr för icke medlemmar. Fri entré för medlemmar.

OBS! Föranmälan krävs. Anmäl dig via knappen nedan, via e-post info@plastenshus.se, via tel. 0435-393 03 eller direkt till personalen på Plastens Hus.

Varmt välkommen!

Samtliga temakvällar börjar kl. 17:30. Vid stort intresse kör vi programmet även tisdagen veckan efter vid samma tidpunkt.

Kalender

14
nov

Temakväll – Plast, materialet vi älskar att hata!

Tisdagen den 14 november kl 17:30 hälsas du välkommen till Plastens Hus för att lyssna till Rolf Rahmberg som berättar om ”Plast då och nu”. Rolf kommer att ge oss en föreläsning om plastens intressanta historia och utveckling, både internationellt och i Perstorp. Han kommer även att presentera några av de mer kända plastföremålen och […]

Dela sida