13
feb

Temakväll – Från Örebro till påven!

Tisdagen den 13 februari kl 17:30 hälsas du välkommen till Plastens Hus för att lyssna på Ola Hansson, VD på FAAC Nordic. Ola kommer att ta oss med på en resa från Örebro till Påven, via basen i Perstorp. Allt började för 50 år sedan då två gamla vänner startade ett portföretag i Perstorp – idag vet hela världen vad DAAB är. FAAC Nordic säljer automation för portar, grindar men också högsäkerhetspollare och skottsäkra entrédörrar till polisen. Ola delar med sig av spännande och intressant information om en resa som nu pågått i 50 år – vilket bara är en bit på vägen.

Pris: 50 kr för icke medlemmar. Fri entré för medlemmar.

OBS! Föranmälan krävs. Anmäl dig via knappen nedan, via e-post info@plastenshus.se, via tel. 0435-393 03 eller direkt till personalen på Plastens Hus.

Varmt välkommen!

Kalender

12
mar

Temakväll – Om Formica som är världsledande på marknaden för dekorativa ytor

Tisdagen den 12 mars kl. 17:30 hälsas du välkommen till Plastens Hus för att höra om Formicas fantastiska laminatresa. En resa som kommer att skildras av Anna-Lena Eskilsson, Regional Manager Scandinavia och Emily Olesen, Marketing Manager Scandinavia. Formica uppfann högtryckslaminatet år 1913 i USA. I Sverige och Perstorp tar laminatresan sin början på 1920-talet. Vi […]

Dela sida