09
apr

Temakväll – Om Finja Betong – ett rikstäckande familjeföretag som leverantör av byggmaterial

Tisdagen den 9 april kl. 17:30 är du välkommen till Plastens Hus för att lyssna på Patricio Villarroel, vice VD på Finja Betong. Patricio kommer att ge en spännande och intressant företagspresentation om Finja Betong, som är ett svenskt familjeföretag, vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen. Företaget erbjuder konstruktionslösningar för murat och putsat byggande, trädgård, specialbruk, sand och ballast. Tillsammans kompletterar våra bolag varandra.

Finja Betong är en del av Finjakoncernen och utvecklar och tillverkar betong i det mest förädlade form. Företaget är en rikstäckande leverantör av byggmaterial. Alla deras anläggningar finns i Sverige.

Pris: 50 kr för icke medlemmar. Fri entré för medlemmar.

OBS! Föranmälan krävs. Anmäl dig via knappen nedan, via e-post info@plastenshus.se, via tel. 0435-393 03 eller direkt till personalen på Plastens Hus.

Varmt välkommen!

Kalender

13
feb

Temakväll – Från Örebro till påven!

Tisdagen den 13 februari kl 17:30 hälsas du välkommen till Plastens Hus för att lyssna på Ola Hansson, VD på FAAC Nordic. Ola kommer att ta oss med på en resa från Örebro till Påven, via basen i Perstorp. Allt började för 50 år sedan då två gamla vänner startade ett portföretag i Perstorp – […]

12
mar

Temakväll – Om Formica som är världsledande på marknaden för dekorativa ytor

Tisdagen den 12 mars kl. 17:30 hälsas du välkommen till Plastens Hus för att höra om Formicas fantastiska laminatresa. En resa som kommer att skildras av Anna-Lena Eskilsson, Regional Manager Scandinavia och Emily Olesen, Marketing Manager Scandinavia. Formica uppfann högtryckslaminatet år 1913 i USA. I Sverige och Perstorp tar laminatresan sin början på 1920-talet. Vi […]

Dela sida